Nieuws

Hofhouding Schutlakenrijk 2024

Wij presenteren bij deze de nieuwe heersers over het Schutlakenrijk voor het jaar 2024! Prins Twan d'n Urste met adjudant Huub! En jeugdprins Daan d'n Urste (zoon van Prins Twan) samen met jeugdprinses Tara d'n Urste!

Rabo ClubSupport 2024

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het stemmen op ons met de Rabo ClubSupport actie! Hierdoor hebben wij een schitterend bedrag opgehaald waar wij weer leuke dingen mee kunnen ondernemen om (onder andere) carnaval leuk(er) te maken voor zowel jong als oud!

Najaarsactie 2023

Wij komen op 19 september weer langs de deuren met heerlijke appels en peren welke van Dreumelse bodem komen! Hiermee helpt u ons carnaval te organiseren en leuk te houden voor jong en oud!

Lees hieronder wat u bijvoorbeeld met deze heerlijke appels en peren kunt maken!

Rabo ClubSupport 2023

Ook dit jaar doen wij mee met de Rabo ClubSupport actie! Kunnen wij op uw steun rekenen?

Stem gemakkelijk en snel via de Rabobank App! Of ga naar de volgende site en vul hier uw unieke stemcode in! Rabo ClubSupport

Prijsvraag koning carnaval Den Bulker 2023

Vandaag hebben de Hoogheden van ’t Schutlaken een bezoek gebracht aan de prijswinnaars van de prijsvraag uit Den Bulker. Mevrouw Ria Sas en Janine Van Aalst ontvingen de felicitaties en een prachtig bosje bloemen van Bloembinderij Creatief en een kleurrijke Schutlaken sjaal.

Gefeliciteerd!

Prijs uitreiking rebus Den Bulker 2022

Winnaars van de rebus tocht!

Dit jaar heeft er een heuse rebus in Den Bulker gestaan, de winnaars zijn opgezocht door Prins Jos 2.0 en adjudant Jan en hebben een presentje gekregen! Marja van Teeffelen en "De Wettering" van harte gefeliciteerd! Alle deelnemers hebben daarnaast ook een welverdiend kleinigheidje gekregen.

‘t Schutlaken verhuist residentie

Sinds jaar en dag vierde cv ´t Schutlaken carnaval in haar residentie, Zaal ’t Centrum. In februari ontving ’t Schutlaken het bericht dat uitbaters Jan en Mariëlle Bouman een andere koers gaan varen en hun focus meer gaan leggen op de brasserie. 't Schutlaken moest op zoek naar een alternatief.

Lees meer