We hebben jullie gemist!

Carnaval 2020 en daarna heel lang niets. Maar we hebben niet stilgezeten.
Net als vele andere verenigingen kregen we het bericht dat Zaal het Centrum niet langer de plek zal zijn waar wij onze activiteiten kunnen organiseren. Een begrijpelijk besluit wat wij respecteren. De goede herinneringen aan de prinsverkiezingen, de pronkzittingen en carnaval in zaal ´t Centrum zullen we koesteren. We hebben in goed overleg met het bestuur van D´n Hoender en met Leon en Bianca van café d´n Hoender op de achtergrond veel werk verricht om carnaval 2022 op de kaart te gaan zetten. We voelen ons welkom in d'n Hoender en zien nieuwe kansen om er met alle Schutlakers en Schutlakerinnekes een mooi feest van maken.

In de maand september bestaat carnavalsvereniging ´t Schutlaken 55 jaar. Een feest zat er helaas niet in. In plaats daarvan gaan we alles op alles zetten om carnaval 2022 spraakmakender en grootser dan ooit te maken. We bereiden een heel mooi programma voor. Kosten noch moeite worden gespaard. Op zaterdag 6 november is de aftrap. Dan organiseren wij een feestavond waarbij tevens de nieuwe prins zal worden bekend gemaakt. Wij hebben er goede hoop op dat, gelet op de laatste corona-ontwikkelingen, dit feest door kan gaan. Wie gaat Martijn d´n Urste opvolgen? Altijd een spannend moment en waarvoor wij een mooie presentatie zullen voorbereiden. Tijdens deze feestavond heeft u de kans om te komen kijken hoe wij d´n Hoender omtoveren in een feestpaleis. Een voorproefje voor carnaval en dat wil je niet missen.
Op zondag 7 november zal dan vervolgens de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses gekozen worden. Dan zullen de opvolgers van prins Noud d´n Urste en prinses Elke d´n Urste bekend worden.
Daarnaast zullen we deze middag voor het eerst een Prinsenreceptie organiseren. Iedereen in Dreumel, alle verenigingen, alle vriendengroepen en carnavalsgroepen en zeker ook familie en vrienden van de prins, ja iedereen is welkom om dan de nieuwe prins van ´t Schutlaken te feliciteren. Onze dansgarde is wel doorgegaan met het oefenen voor nieuwe dansen. En eindelijk is het dan zo ver dat ze weer eens kunnen optreden in dit prinsverkiezing weekend. Wij zijn heel benieuwd en kunnen haast niet wachten!

Kortom… noteer 6 en 7 november 2021 in uw agenda. De aftrap voor carnaval 2022. Zorg dat je erbij bent.
Volg de verdere informatie op dit weekblad en op onze website www.schutlaken.nl en op de social media.

We hebben jullie gemist!